dilluns, 23 de març de 2020

English time!

Bon dia nois i noies!
Aquests dies a casa segur que s'estan fent una mica llargs...aprofiteu per fer tot allò que normalment no teniu temps per fer a casa i gaudiu molt i molt de la vostra familia.
També us vull recordar que les teles avui en dia es poden veure en anglès i que les sèries i pel·lícules en versió original són molt xules i així podeu sentir la veu real dels actors i actrius!
Aprofiteu també per cantar! Canteu molt i molt! les canóns en anglès que més us agradin, busqueu la lletra i au! a cantar!!!
Finalment, explicar-vos que he estat parlant amb l'editorial dels llibres d'anglès Macmillan i han habilitat a la web del seu catàleg un apartat per vosaltres. S'anomena PUPIL'S CORNER i s'hi accedeix així https://www.macmillaneducation.es/pupils-corner/ .
Si us hi registreu, que és molt fàcil i la família us ajudarà, podreu accedir a jocs, canóns, etc, i altres cosetes perquè repasseu l'anglès passant-ho bé! Per exemple, trobareu més llibre, no solament el Tiger que tenim nosaltres, al Footprints hi ha jocs, al Quest hi ha històries animades, ... entre d'altres. Us animo a que hi navegueu i tafanegeu i us quedeu amb allò que més us agradi. Ah! i si teniu germans petits també tindreu accés al Capitain Jack que és per a infantil!
Aprofiteu per fer-ho junts!

Recordeu: #everythinggonnabealright
#stayathome
#bebrave

Us envio una abraçada virtual!
Us trobo molt a faltar,
Teresa.

Posted on by Vivian